Welkom bij Arthur’s Place. Wij verhuren 1 of 2 kamers aan 70 € per kamer per nacht (ontbijt inbegrepen).
Onze woning ligt in Ieper, Vlaams Gewest, België.
Ieper telt 35.000 inwoners en is de belangrijkste toeristische stad van ons gewest. Ieper biedt u de charme van het middeleeuwse verleden maar ook de vele herinneringen aan het woelige oorlogsgebeuren. Ieper is tevens de ideale uitvalsbasis voor fietsuitstappen of wandelingen aan zee.

Uw gastvrouw en gastheer zijn Hilde en Dirk. Wij garanderen u een aangenaam verblijf inclusief gevarieerd ontbijt, een ruime en verzorgde kamer met alle nodige comfort en privacy.

Wij bieden u twee ruime en verzorgde kamers aan, een moderne badkamer met toilet, een eigen keuken en leefruimte en dat alles met het nodige comfort. Wanneer u maar 1 kamer nodig hebt blokkeren wij de tweede kamer zodat u volop verzekerd bent van uw privacy ! Bij de reservatie aanvraag kunt u kiezen tussen “de blauwe kamer”, “de rode kamer” of “beide kamers”.

One Comment

  1. Een WordPress commentator

    Hoi, dit is een reactie.
    Om te beginnen met beheren, bewerken en verwijderen van reacties, ga je naar het Reacties scherm op het dashboard.
    Avatars van auteurs komen van Gravatar.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>